Geri Dönüş ve İç Döküş

Uzun bir seyahatten sonra evine döndüğünde, kapıdan girer girmez içine dolan huzur, evine kavuşmanın verdiği sevinç, sana ait olan koku ve yüzlercesi hücum eder zihnine, kalbine ve ruhuna O kısacık anda hepsi içini nasıl rahatlatırsa ben de bugün aldığım kararla öyle rahatladım canım takipçilerim. 
Seni, blogumu, yazmayı o kadar çok özlemişim ki. Adeta burası benim evim olmuş. Neredeyse 3 senedir buralara uğrayamadım. Uzun yolculuğumda dünya telaşına yenik düştüm. Bu süreçte hayatımda birçok şey değişti. Değişmeyen nadir şeylerden biri de kitaplara olan düşkünlüğüm olarak kaldı. üzülerek bir itirafta bulunmak istiyorum. Bazen diyorum hiç sevmeseydim şu kitapları çok daha mutlu bir hayatım olurdu ama çok sürmüyor bu düşünceler. eğer öyle olsaydı diyorum şu yeryüzünde tutunacak tek dalım kalmazdı. Düşerdim.
Ben burada yokken beni merak eden, okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Hoş geldim ve hoş buldum.
Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

3 yorum:

  1. ayyy evet yaa iyi ki var kiii blogun daaa kitaplar da o zaman. ben de kitaplar olmasa sıkıntıdan patlardım vallası :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de iyi ki varsın deep :)
      yazmasaydım ben de patlayacaktım :)

      Sil
  2. Hoş geldin, iyi ki geldin. Bir daha gitme :-) Seni ve yazılarını çok özlemiştik. Merakla ve sabırsızlıkla takipteyim.

    YanıtlaSil