İki Çekiliş ve Sürpriz Hediyeler

İki ayrı çekilişten kazandığım hediyeleri paylaşacağım. Tahmin edersiniz ki çok mutluyum.

Aslında Vişneli Kirazın Vişnesi arkadaşımızın çekilişinden kazandığım kargo 18 Ocak'ta geldi. İnstagram hesabımdan geldiği gün paylaşmıştım. Bloga yazmak bugüne kısmetmiş. Bu çekiliş ufak bir sosyal sorumluluk kampanyası gibiydi. Hemen neden böyle dediğimi anlatayım. Bildiğiniz bütün çekilişleri unutun bunun tek şartı vardı. Sokağın sevimli canlılarını doyurmak amaçlıydı. Sadece balkonunuza, pencerenizin önüne ya da kapınızın önüne ekmek, buğday veya su koyup resmini arkadaşımıza göndererek katılabiliyorduk. Çekilişe bende dahil dört kişi katılmışız ve dört adet hediyeyi bu güzel arkadaşımız çekilişle paylaştırmış. Hediyeyi çok güzel bir şekilde paketlemiş. Birde güzel not iliştirmiş. Yüreği güzel arkadaşımıza hem hediyesi hemde çekilişi için çok teşekkür ediyorum. 



Bir diğer çekilişin hediyesi de dün gelmiş. Ben evde olmadığım için komşum almış kargoyu az önce getirdi. Hemen yazmak istedim. Çok sevdiğim blogger Şule Uzundere nin düzenlediği çok güzel bir çekiliş var. Takip edin, paylaşın gibi şartlar yok. Aksine o kendi takipçilerine verdiği değeri göstermek için düzenlemiş bence. Neden böyle düşünüyorum çünkü Şule abla o ay içinde bloguna yorum yazanları yorum sayılarıyla not alıyor ve aralarından kura ile bir arkadaşımızı belirliyor. Bu ay şanslı isim ben oldum. Eğer bir gün çekiliş yapmayı düşünürsem ki laf aramızda öyle bir fikrimde var bende Şule abladan ilham alırım. 


Kargo paketini hızla yırtınca böyle sevimli bir kutuyla karşılaştım. Tahminimce Şule abla bu hediye kutusunu kendi yapmış. Çok beğendim hele üstüne pullarla yaptığı kalp çok güzel olmuş.


Ben sadece sol resimdeki kitapları bekliyordum ki . Sağdaki hediyeleri görünce çok şaşırdım ama ne kadar mutlu olduğumu ifade etmeyi burada beceremeyeceğim sanırım. 
Üstünde keçeden yapılmış kalp olan aslında kokulu defterin ayracı. Deftere bayıldım. Yanındaki küçük sevimli not defteri. Çeşit çeşit ayraçlar, birbirinden farklı içecekler ve zeytinyağlı mis kokulu bir krem.
Şule ablaya hem kitaplar, hem el emeği kutusu hemde sürpriz hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. Az kalsın unutuyordum fotoğrafını çekmediğim ama kutunun içine yazdığı notu ve güzel dilekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Duygularımız karşılıklı :)

Edit: Bu posttan sonra öğrendimki Vişneli Kiraz arkadaşımızın çekilişini Siyah Kuğu arkadaşımız devam ettiriyor. Çekiliş için tık tık 
Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

16 yorum:

  1. Güle güle kullan canım Vişnemin çekilişini ben devam ettiriyorum bende çekilişime beklerim. Çekilişten çok hayvan dostlarımız için bir kampanya aslında ama pek katılmak istemiyor kimse bloglarında duyurmayı tercih etmiyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen geliyorum çekilişine canım benim. Katılımın bol olsun inşallah

      Sil
  2. Güle güle kullan canim ve keyifli okumalar. Çok şanslısın her bloğa çok değer verip ilgileniyorsun bu yüzden de hakettiğini düşünüyorum canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Anne Güncesi. Yorumunla beni çok mutlu ettin :)
      Gerçekten blogcuları çok seviyorum keşke çok vaktim olsada hepsini okuyabilsem :)

      Sil
  3. Neşeli....Neşen de, şansın da bol olsun inşaallah:))Artık senin de çekiliş zamanın geldi kardeş.Takipçi sayın 100 ü geçmiş..Hadi artık 200 ü görelim çekilişle😁😁😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol ablacım güzel dileklerin için teşekkür ederim :)
      Evet 105 kişi olmuş. Çok mutlu oldum :)
      Benimde var öyle bir düşüncen bu aralar :)

      Sil
  4. Canımm, güzel yazın için çok teşekkür ederim öpüldün :)

    YanıtlaSil
  5. Oooo çekiliş güzel... :) Kitap olan her yerde ben de varım! Bu arada, benim de ilk kitabım Ters Düz geçenlerde çıktı! :) Okursanız yorumlarınızı beklerim. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ters Düz'ün haberlerini takip ediyorum :)
      Okuma listemde var. İnşallah alıp okuyacağım :)

      Sil
  6. Hediyelerini iyi günlerde kullan canım. Senin kazanmana çok sevindim ama bir şey itiraf etmem gerekiyor. o kutuyu ben değil, Sebo'nun Günlüğü blogunun sahibi yaptı. Bana yılbaşı hediyeleri göndermişti, ben de sana hediye gönderirken kutuyu kullandım. Maalesef böyle el becerilerim pek yoktur :-)

    YanıtlaSil
  7. Yaa çok güzeller. Hep şanslı olursun böyle inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekür ederim :)
      İnşallah şans bizden yana olsun :)

      Sil
  8. İyi günlerde kullan/oku hediyelerini :) Şule sana bir tık kıyak geçmiş bak :P Şaka bir yana özenerek hazırlar yollayacağı paketlerin hepsini :) Keyifle oku kitaplarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      Sağ olsun sürpriz hediyelerde koymuş :)

      Sil